Video

Urcare pe cheile Țăsnei

Dupa ce prima iesire cu Vlad, din ianuarie, a fost un succes, am hotarat ca pana cand va implini un an, sa iesim cu el in fiecare luna undeva, sa facem un varf, o plimbare in natura. Nu ne-am imaginat atunci ca va fi un plan aproape imposibil de pus in practica si ca in mai putin de o luna un virus va paraliza planeta si vom fi obligati la distantare sociala si practic, consemnati la domiciliu pentru urmatoarele doua luni. Si cand ma gandesc ce planuri marete de calatorie avem, la patru luni vroiam sa exploram deja Europa.

Adevarul este ca noi am inceput cu dreptul, dar pandemia ne-a intors din drum si cum de realitate nu poti fugi iar virusul acesta a paralizat o planeta intreaga nu doar micul nostru univers, va trebui sa o luam incet de la zero cu plimbatul si sa-l obisnuim pe Ciufulit cu locuri noi si o viata in natura, ca intre patru pereti a stat destul.

Dar hai sa nu o mai lungim cu vorba, impachetam masina si la drum! Conceptul de “travel Light” a fost dat uitării din prima secunda iar concluzia a fost ca ne trebuie o mașina mai incapatoare…

Si de data asta am tinut cont de orele de masa si de somn, am plecat cu burta plina in speranta unui drum linistit si bine am facut. Pe drum totul a decurs lin, cu o singura oprire petru dezmortie si pentru hranire , in rest Vlad a fost cuminte si a dormit. Eu zic ca ne-am descurcat onorabil, toti trei.

La ce trebuie sa mai lucram? La organizare! De la minimizarea lucrurilor cu care plecam de acasa, la organizarea iesitului din camera de cazare care poate sa dureze si o ora jumatate inainte de plecarea in tura. La capitolul organizare deocamdata suntem corigenti.


Ce am invatat din iesirea asta? Ca neaparat trebuie sa respectam orele de somn de peste zi ale Ciufulitului ca altfel seara nu ne mai intelegem si iese cu scandal. Bebe e prea obosit, plange ca vrea sa doarma, in conditiile astea nu mai poate fi hranit si se creeaza un cerc vicios greu de controlat.

Ce ne-a bucurat? Ca Ciufulitul s-a comportat admirabil pe traseu purtat in sistem, a fost vesel si curios. Noi credem ca i-a placut in mod special bucata de traseu prin padure. Chiar a si dormit o vreme. Dar fiindca am sarit peste orele lui normale de somn si a dormit putin si pe apucate, seara nu s-a incheiat in acelasi ton armonios din pacate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s