Video

Muzeul Astra pe o vreme capricioasa

Daca tot am ajuns weekedul acesta la Sibiu, am planificat si o plimbare la Muzeul Astra, cel mai frumos complex etnomuzeal in aer liber din Romania, zicem noi, ca ne place tare aici.

Vremea nu prea tinea cu noi, am ajuns in parcarea din fata complexului pe o ploaie torentiala de vara de ne tot gandeam daca sa intram cu caruciorul sau mai bine era sa aducem barca….era clar ca nu ai cum sa vizitezi un muzeu in aer liber cu bebelus dupa tine cand ploua de se rup norii, dar am avut rabdare si am fost rasplatiti. A incetat ploaia, a iesit si soarele, asa timid si am pornit.

Vlad a fost cumintel, semn ca a fost distrat ba de picaturile de ploaie care mai cadeau de pe copaci, ba de ratustele care traversau ici colo trotuarul si se grabeau sa intre in lac, ba chiar a si dormit linistit in carucior, adapostit de ploaie, spre bucuria parintilor care au reusit sa guste in liniste din deliciile gatite la ceaun si in vase de lut in cadrul unui targ al olarilor, eveniment ce era in desfasurare in cadrul muzeului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s