Video

Ne-a placut in Egipt, ne-am intors in Egipt

De data asta am mers in Egipt cumva la sigur. Am ales acelasi resort pentru ca a fost totul bine in ianuarie si ne-am concentrat mai mult pe activitatile bebelusesti cum ar fi joaca in nisip, alergatul pe plaja pentru exersarea …. alergatului :), dormitul pe barca leganat de valuri si am profitat de cateva zile fara grijile cotidiene de acasa.

Orarul de zbor a fost mult mai convenabil de aceasta data, am zburat direct din Timisoara, ceea ce a fost un plus major si a diminuat acumularea de oboseala, drept pentru care am ajuns in Egipt in jur de ora pranzului flamanzi si apoi cu chef de joaca.

Am petrecut o saptamana in care am reusit performanta de a nu iesi din resort doar pana la farmacia de vis a vis si alimentara de la colt pentru refacerea stocului de scutece.

Ne-am petrecut diminetile cu plimbari pe aleile flancate de palmieri, am construit castele de nisip, am lins toate pietricelele si scoicile gasite pe plaja (aici ne referim doar la Vlad :), am alergat pe gazonul moale din curtea hotelului si aleile pietruite din resort, am facut baie in piscinele incalzite pentru copii, am baut apa cu galetusa din aceleasi piscine, spre disperarea lui mami, ne-am dat pe tobogan si am gustat din toata mancarea orientala de la restaurant. Oh, si era sa uit, am urcat scari, muulte scari. Am exersat urcatul si coboratul pe scara din lobbiul hotelului care cobora la restaurant, cam de 5,6 ori odata 🙂

Am facut si o iesire cu vaporasul cu podea din sticla in cautarea lui Nemo si l-am si gasit, pe el si mai multi fratiori de-ai lui, am vazut-o chiar si pe Dori! Highlite-ul excursiei cu barca a fost somnicul de pranz pe care l-am dormit in caruciorul infofolit de mami cu prosoape ca sa ma apere de vantul cel nervos, dar care legana barca asa de frumos.

Singurul aspect care nu ne-a prea placut in excursia asta a fost vantul, care a batut destul de nervos in fiecare zi. Trecem acest neajuns aici ca sa tinem minte sa nu mai mergem in Egipt primavara, cand am aflat ulterior, mama natura isi cam face de cap incercand sa polenizeze plantele si bate un vant de impinge singur caruciorul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s