Video

Sambata la castel!

Cum weekendul trecut eram in trecere prin Hunedoara, am facut o oprire la muzeul de trenulete Valentin Banciu care a fost primita cu mare bucurie de mezin, I-am promis ca vom reveni si cu Papa, bunicutul pasionat de trenulete asa ca sambata asta exact acolo am plecat. Ne-am propus sa plecam de dimineata dupa laptic dar evidend ca ne-am lungit, insa drumul…nu imi aduc aminte cand am mai avut unul la fel de anevoios…. Se pare ca micutul mic incepe sa nu mai tolereze bine serpentinele astfel ca pe bucata dintre autostrazi stomacelul lui a refuzat sa mai coopereze si am revazut lapticul de la micul dejun. Marea mea greseala a fost cand am sters minunea cu paturica de care cu greu se desparte si pe timpul zilei, iar patura compromisa a adus o avalansa de suparari si maraieli mai ales la drumul de intoarcere cand a venit momentul somnicului de peste zi.
La trenulete in schimb a fost fericire si pentru micut si pentru bunicut. Probabil puteam sa stam acolo toata ziua 🙂

Dupa trenulete am luat pranzul si fiind vreme frumoasa si insorita ne-am indreptat spre Castelul Corvinilor pentru a obosi Marmota din dotare. Surpriza placuta de la castel a fost ca am reusit sa intram si in alte camere fata de ultima vizita, semn ca la castel restaurarile continua si curand vor fi accesibile si mai multe incaperi.

Nu am stat totusi prea mult desi vremea era insorita si frumoasa, frigul si vantul care suierea pe la urechi ne-a tinut in plimbare in ritm alert iar in incaperile castelului era parca mai frig ca afara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s